psychic healingreacties van cliëntenover martinjournalistiek werkfotoserieshome


Levensvragen?Kristalhelder advies. Direct naar de kern.
Jouw levensuitdagingen kloppen bij jou aan omdat verborgen kennis in jou wil ontwaken. Misschien duidelijker: Jouw "probleem" maakt zich kenbaar omdat een verborgen kwaliteit in jou gehoord en gezien wil worden.
Problemen en blokkades zijn vrijwel altijd gefrustreerde talenten die dringend aandacht nodig hebben, zodat ze zich zouden kunnen ontplooien en jij er positief profijt van kunt hebben.
Is het zo dat problematiek je dwingt naar inzicht te zoeken en gebruik te leren maken van je (verborgen) talenten? Inderdaad! Onder je zogenaamde negatieve emoties zit meestal heel wat kwaliteit verborgen. Wil je daar mee aan het werk? Dan kun je bij mij een intensieve sessie volgen.

Hoe verloopt zo'n sessie?

In het kort: via jouw uitstraling (aura) kan ik met mijn mediamieke vermogens jouw probleem en ook de oorzaken daarvan zien. Eigenlijk laat jij mij die zien want diep van binnen weet je zelf de oplossing(en) al. Al jarenlang doe ik niets anders dan mensen in heldere bewoordingen inzichten geven in de problemen waar ze mee worstelen. Inzicht werkt verhelderend, doet de zwaarte oplossen en schenkt een klaar beeld over hoe het nu verder moet. Een inzicht klopt pas wanneer het duidelijk en herkenbaar is.

Power healing

Zodra het inzicht of de inzichten duidelijk zijn, gaan we verder aan de slag. Soms heb je daarbij een "power healing" nodig zodat je de energie te krijgt waarmee je op eigen krachten verder kan. Zo’n healing is een krachtige instraling op de chakra’s en heeft een direct effect. Iedereen die zo’n healing krijgt, voelt zich daarna meteen een stuk beter.

Subpersoonlijkheden

Soms kan een probleem veroorzaakt worden doordat in je onderbewuste twee sterke tegengestelde belangen elkaar blokkeren. In een intensieve en meestal als uiterst plezierig en verhelderend ervaren oefening, laat ik jezelf in contact treden met deze tegengestelde subpersoonlijkheden. Wanneer deze elkaar leren aanvaarden in plaats van elkaar alsmaar tegen te werken, leidt dat tot inzicht en het vrijkomen van levensblije energie.

Training van de positieve wil

Tenslotte geef ik vaak eenvoudige maar doeltreffende oefeningen mee voor thuis, die je in staat stellen om je wilskracht en doorzettingsvermogen aan te sterken. Dat gaat je helpen om beter om te gaan met moeilijke situaties en vooral om je een stuk beter te voelen. Gedachtekracht en wilskracht zijn daarbij belangrijke innerlijke genezers.

Voor wie zijn deze sessies?

Deze sessies zijn voor iedereen die versnelt een helder inzicht en brede visie uit zijn/haar levenservaringen wenst te halen. Hier volgt een kleine selectie van een paar veelgestelde vragen waarmee mijn cliënten alzo bij me komen.

  • Waarom trek ik altijd maar weer foute partners aan? (Dat kunnen ook zakelijke partners zijn). Wat maakt mij magnetisch voor mensen die niet het beste met me voorhebben en hoe verander ik dat?

  • “Iets” lijkt mij altijd te remmen als ik pogingen doe om iets te ondernemen. Ik word daar zo moe van. Wat is dit en hoe komt dit?

  • Ik voel me onder een soort onzichtbare afscherming lopen. Niemand ziet het maar ik voel het wel. Daarbij lijkt het alsof ik op sommige momenten niet echt helder meer kan denken en handelen zoals ik gewend ben. Contact maken met anderen gaat moeilijker. Wat is het wat nu mijn leven voelbaar verstoord en hoe raak ik het kwijt?

  • Wat is de oorzaak achter mijn dwangmatige gedragingen? Hoe leer ik die oorzaak kennen zodat ik die kan aanpakken?

  • Ik ben erg gevoelig. Als ik in een ruimte kom met mensen die onderling spanningen vibreren, dan ben ik degene die uiteindelijk al die spanningen naar binnen trekt. Hoe stop ik dit mechanisme?

  • Ik sta positief open voor mensen en ze komen bij me met al hun problemen, maar waar kan ik terecht?

  • Ik heb schokkende dingen beleefd. Welke plaats moet ik dat in mijn leven geven en wat moet ik er van leren?

  • Ik heb een goede baan en ben daarin succesvol. Mijn omgeving ziet mij ook als zodanig. Toch blijft een emotie mij achtervolgen dat het allemaal mis kan lopen. Rationeel weet ik dat dit gevoel onzin is en daarom zou ik graag van deze angst verlost worden. Heeft u een methode?

Deze lijst is natuurlijk niet compleet maar geeft enigszins een beeld van de vragen waar mijn cliënten mee aankomen. Kijk ook bij "reacties van cliënten".
Hier gaat het uiteindelijk altijd om:

“Het verkrijgen van inzicht, het ontwikkelen van wilskracht en daarmee blijvend je voordeel doen”.


Soms is één intensieve sessie al voldoende maar meestal willen mijn cliënten graag nog een paar keer terug om het thema waaraan ze werken zo goed mogelijk te leren beheersen. Dat varieert van drie tot acht sessies. Sommige mensen komen wekelijks, maar meestal heeft men wat meer tijd nodig om één en ander te laten bezinken en zitten er twee weken of een maand tussen de opeenvolgende consulten.
Dat verschilt per persoon.

Een sessie duurt anderhalf tot twee uur en kost 75,--
Mensen met een laag inkomen betalen 40,--

Afspraken kun je maken via e-mail
of telefonisch: 020-6828809


top


copyright Martin van der Velde 2007